Friday, April 1, 2011

nama

Kenapa,bagaimana dan  mengapa gua suka tukar tukar nama???? Tak kiralah dari segi nama di fesbuk ke, skype ke mahupun title blog gua ke. Itulah salah satu kelebihan atau seni yang gua ada tapi member-member gua tak ada.Amacam... 'rare' kan. Lain hari kalau gua  ada dengar lagi  mana mana  makhluk yang kompelin pasal gua suka tukar nama ni, elok gua kasi tampar je.Suka sangat nak jaga tepi kain pelikat gua. Gua ni bukan jenis yang boleh senang-senang nak diajak begurau.Series je memanjang sama macam harimau .Sehari gua tak series, hati gua  jadi tak tenang. Lagi pula kalau nak ajak begurau pasal hal hal agama sama  hal kebersihan. Memang gua tak kasi can langsung.Pantang salah sikit terus gua ajak jumpa mufti.Satu lagi gua nak ingatkan.Gua pun tak tahu sebab apa gua suka tukar-tukar nama.Ingat tu! Kalau tak puas hati jugak.......lu tunggu!  lu tunggu! lu tunngu je lah sampai gua jumpa sebab dia.

3 comments:

  1. peh! mufti pahang pun lu tak kenal.kahkahkah

    ReplyDelete
  2. sembang mesti kena berapi rapi bro..baru la true!

    ReplyDelete